У кого з зірок найдорожча реклама в Інстаграм?

Соціальні мережі - чудовий маркетинговий інструмент для просування бізнесу серед споживацької аудиторії до 50 років. Не секрет, що світові компанії часто платять зіркам шоу-бізнесу, спорту, відомим блогерам та іншим інфлюенсерам, щоб вони прорекламували товар чи послуг на своїх сторінках в Інстаграм.

Ми підготували для вас ТОП-за найвпливовіших селебрітіз, у яких найдорожча реклама в Інстаграм:

  1. Беззаперечним лідером залишається зірка світового футболу Кріштіану Роналду. Його фолловлять більше 400 мільйонів користувачів. За це футболіст навіть потрапив до книги рекордів Гіннеса як найпопулярніша людина в Інстаграм на планеті. За один свій пост він отримує близько $2,4 млн.
  2. Кайлі Дженнер, наймолодша сестричка відомої селебріті Кім Кардаш’ян, залишила свою знамениту родичку далеко позаду. 25-річна дівчина стала відомою завдяки зйомкам у ток-шоу “Сімейство Кардаш’ян”, у якому вона знімалася з дитинства. Подорослішавши, вона відкрила свою лінію косметики і тепер компанії ладні заплатити за пост на її сторінці бiльше $1.8 млн.        
  3. Завершує трійку Інстаграм-багатіїв аргентинський футболіст Ліонель Мессі. Спортсмен, якого вважають одним з найкращих футболістів усіх часів та семиразовий власник “Золотого м’яча”, отримує за пост на своїй сторінці більше $1.7 млн.  

Якщо Ви також хочете розвивати свій бізнес у соціальних мережах та вести корпоративну сторінку, Вам не обійтися без послуг професійного SMM-фахівця та повного спектру маркетингових інструментів.

Ми знаємо, як зробити так, щоб ваш бізнес став ще успішніше. Якщо Ви хочете, щоб Вашу справу розвивала команда професіоналів, тоді замовте послуги Prioritet Group.