Як маркетинг допомагає українському бізнесу під час війни

Повномасштабна війна в Україні негативно позначилася на середньому та малому підприємництву в країні. Одним з найбільших викликів для українського бізнесу стала нестабільність економічної ситуації, зниження споживчої активності та зниження зовнішньої торгівлі. Крім того, війна спричинила збільшення вартості енергетичних ресурсів, зниження виробництва, проблеми з постачанням, а також складні умови для ведення бізнесу на тимчасово окупованих територіях.

Це все призвело до того, що 2022 рік став серйозним викликом для наших підприємців щодо того, як підтримати життєдіяльність своїх компаній, зберегти робочі місця і забезпечити безпеку праці своїх робітників в умовах війни.

В результаті, багато підприємств зазнали збитків, а деякі навіть збанкрутіли. Однак, деякі компанії змогли адаптуватися до нових умов і навіть знайти нові можливості відновлення розвитку бізнесу в інших напрямках.

За словами Олексія Лідовського, директора міжнародного маркетингового і PR-агентства повного циклу Prioritet Group, яке працює на міжнародному ринку вже більше двох років, ефективний маркетинг допомагає компаніям пережити складні часи і подолати кризові ситуації навіть під час воєнних конфліктів.

“Prioritet Group допомагає розвивати бізнес, надаючи комплексні PR і маркетингові послуги, які допомагають збільшити споживацьку активність, залучити нову аудиторію, підвищувати репутацію і сворювати успішний імідж компанії,“ - зазначив О. Лідовський.

Ось лише деякі послуги, які пропонує PR агентство Prioritet Group для просування вашої компанії:

  • Розробка PR-стратегії. Prioritet Group допомагає бізнесу розробити ефективну стратегію, яка відповідатиме потребам та “болям” клієнтської аудиторії.
  • Медіа-релейшнз. Наше агентство зробить ваш бізнес цікавим клієнтам для ЗМІ, що дозволить суттєво зекономити бюджет на безкоштовній рекламі.
  • Соціальні медіа. Ми привернемо увагу вашої цільової аудиторії за допомогою соціальних мереж, таких як Facebook, Instagram, відеохостингу YouTube.
  • Кризовий PR: Наше агентство допомагає підприємцям вирішувати репутаційні та комунікаційні проблеми під час кризових ситуацій, які виникають у бізнесі.

Міжнародне маркетингове і PR-агентство Prioritet Group працює з клієнтами з різних сфер бізнесу і  країн, надаючи індивідуальні послуги кожному проєкту та забезпечуючи ефективні результати. Для того, щоб отримати консультацію щодо послуг, зв’яжіться з нами за посиланням.