Як успішно розвивати бізнес у 21 сторіччі?

Стратегія розвитку та просування вашої справи – це один з найважливіших елементів правильного маркетингу, від якого залежить успішність вашої компанії та бізнесу.

Існує декілька видів просування бізнесу, за допомогою яких ви можете збільшити кількість ваших клієнтів та об’єми продажів послуг чи товарів:

  1. Особисті продажі. Продавці особисто проводять презентації за допомогою точки продажу або особистої зустрічі для того, щоб клієнти здійснили покупку.
  2. Традиційна реклама. Сюди відноситься реклама на білбордах, у ЗМІ, друковані листівки.
  3. В2В. Ви підписуєте договори на постачання своїх товарів чи послуг іншим компанія напряму.
  4. Програми лояльності клієнтів. Це - маркетингові ходи, які сприяють тому, щоб клієнти здійснили покупку та залишалися користувачем послуг чи товарів певної компанії тривалий строк. Наприклад, сюди відносяться знижки на дні народження чи свята, акції 1+1, різноманітні розіграші та бонусні картки.
  5. Прямий маркетинг. Ваші менеджери комунікують з клієнтами за допомогою різних каналів - розсилки електронною поштою, дзвінки

Однак, крім традиційних методів розвитку бізнесу, сторіччя інформаційно-технологічної революції подарувало нам додаткові можливості у сфері діджітал, які допомагають розвивати бізнес:

  1. Електронний маркетинг. Таргетинг, воронка продажів, якісне рекламне повідомлення та теги швидко та ефективно збільшать впізнаваність вашої компанії та приведуть нових клієнтів серед користувачів мережі Інтернет.
  2. Зв’язки з громадськістю. Безкоштовна стаття на сайті чи у газеті, або інтерв’ю на телебаченні здатні не тільки сформувати позитивний імідж вашої компанії у суспільстві і прорекламувати її, а й спонукати людей стати вашими відданими фолловерами на тривалий час.
  3. SMM. Якщо ви думаєте, що роль соціальних мереж полягає у вмінні зробити гарне селфі та написати усе, що думаєте у коментарі під постами компаній-конкурентів, то ви геть нічого не розумієте у просуванні власної корпоративної сторінки. На щастя, існують спеціалісти, які можуть зайнятися написанням унікального контенту та просуванням вашого бізнесу у соцмережах.      

І якщо традиційні методи просування маркетингу ваші спеціалісти можуть опанувати самостійно за допомогою різноманітних тренінгів та семінарів з підвищення кваліфікації та впроваджувати у життя, то для успішної роботи нетрадиційних видів потрібно залучати команду професіоналів з діджітал-сфери.

Ми знаємо, як зробити так, щоб ваш бізнес став ще успішніше. Якщо Ви хочете, щоб Вашу справу розвивала команда професіоналів, тоді замовте послуги Prioritet Group.