Яка соціальна мережа є найпопулярнішою у світі?

За оцінками експертів, кількість користувачів соціальних мереж у 2022 році у світі зросте до 4 мільярдів людей і їхня кількість продовжуватиме стрімко збільшуватися найближчим часом.

Найпопулярнішою соціальною світовою мережею залишається дітище Марка Цукерберга - Facebook, яким на даний час користуються майже 3 мільярди активних користувачів. Друге місце посідає відеохостинг Youtube, а третє - WhatsApp.    

Однак, соціальні мережі - це не тільки один з варіантів провести своє дозвілля, а й потужний інструмент для просування бізнесу. Якщо ви думаєте, що для розвитку вашого бізнесу достатньо фото того, як ви святкуєте Новий рік з родиною чи катаєтеся на лижах у горах, то ви дуже помиляєтеся. Адже SMM-стратегія розвитку компанії полягає у просуванні бізнесу у соціальних мережах, створенні унікального текстового та візуального контенту, рекламних оголошень для цільової аудиторії, постійна модерація корпоративних сторінок та комунікація з клієнтами, створення рекламних кампаній, аналіз конкурентів та таргетинг.

Якісна робота SMM-менеджера здатна покращити або сформувати позитивний імідж компанії, розвинути бренд і зробити його впізнаваним та залучити нових клієнтів.

Якщо Вам потрібні послуги професійного SMM-фахівця та повний спектр маркетингових послуг для розвитку Вашого бізнесу, звертайтеся до Prioritet Group.

Ми знаємо, як зробити так, щоб ваш бізнес став ще успішніше. Якщо Ви хочете, щоб Вашу справу розвивала команда професіоналів, тоді замовте послуги Prioritet Group.